Route

Routebeschrijving naar praktijk

Praktijk: (postadres)
Boekweitland 4, 3764 ZL Soest

Vanaf Amsterdam:

Volg de A1 richting Amersfoort, neem de afslag Baarn-Soest, volg de borden Soest richting centrum.

Voorbij Paleis Soestdijk bij de stoplichten rechtdoor, bij de rotonde linksaf, bij de volgende rotonde rechtdoor (winkelcentrum is afgesloten), bij de volgende rotonde rechtsaf, bij de stoplichten rechtdoor (Nassauplantsoen), dan de vierde straat links (Pr. Hendriklaan) vervolgens de vierde straat rechts: Boekweitland 4 (1e bovenwoning rechts).

Vanaf Utrecht:

Volg de A27 richting Hilversum, neem afrit 32 volg de borden Soest-Baarn, alsmaar rechtdoor  ong. 11.5 km.(passeer de borden Industrieterrein Soest), ga bij de stoplichten rechtsaf  richting centrum,  bij de rotonde links  af, bij de volgende rotonde rechtdoor (winkelcentrum is afgesloten), bij de volgende rotonde rechtsaf, bij de stoplichten rechtdoor (Nassauplantsoen), dan de vierde straat links (Pr. Hendriklaan) vervolgens de vierde straat rechts: Boekweitland 4 (1e bovenwoning rechts).

Met openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam (of Hilversum):

Met de stoptrein richting Amersfoort, uitstappen in Baarn, overstappen in de stoptrein naar Utrecht (de tunnel door), uitstappen op station Soestdijk. Het perron helemaal aflopen (niet richting het centrum dus), rechtsaf de Talmalaan oplopen, bij de flat linksaf slaan (5e straat links), dit is de Albert Cuyplaan, voorbij de flat de eerste staat rechts, dit is het Boekweitland.

Vanaf Utrecht:

Met de stoptrein richting Baarn, uitstappen op station Soestdijk (let op: eerst komen station Soest en Soest-Zuid). Zie voor de rest van de route de bovenstaande beschrijving.

Vanaf Amersfoort:

Met de bus lijn 74, uitstappen op de Dalweg, halte Albert Cuyplaan, de heuvel oplopen . Gelijk na 25m. rechtsaf, de Albert Cuyplaan inlopen, na 100 m. de eerste straat links.

Boekweitland nummer 4, vindt u in het eerste blok huizen aan de rechterkant. Dit is een bovenwoning (buiten de betonnen trap omhoog).

Routebeschrijving naar leslocatie

Leslocatie: (let op, dit is geen postadres!)
Insingerstraat 39, 3766 MA Soest

Vanaf Amsterdam – Hilversum:

Neem de stoptrein naar Hilversum, loop naar de bushaltes en neem Bus 70 richting Amersfoort, stap uit in Soest bij bushalte Choristenpad…

…Je staat nu op de Willaertstraat, loop naar het kruispunt en ga rechtsaf naar de Obrechtstraat, sla vervolgens linksaf naar de Van der Weijdenstraat, ga dan rechtsaf naar de Insingerstraat, vlak voor het bos zie je aan de linkerkant de inrit naar de school ‘De Ruimte’, ga het zandpad op en ga vervolgens linksaf (richting ‘School de Ruimte’), ga bij het parkeerterrein het hekje in en loop het onverharde pad af, naar de eerste ingang van het houten schoolgebouw. Adres: Insingerstraat 39, 3766 MA Soest (7 minuten lopen).

Vanaf Utrecht:

Neem de stoptrein naar Baarn en stap uit bij Station Soest Zuid, loop naar de bushaltes en neem Bus 70 richting Hilversum, stap uit in Soest bij bushalte Choristenpad, zie voor de rest van de route bovenstaande beschrijving.

Vanaf Amersfoort:
Neem Bus 70 richting Hilversum. Stap uit in Soest bij bushalte Choristenpad, zie voor de rest van de route bovenstaande beschrijving.