Boeken

Magnetiseren Wat is dat?

In dit werk is duidelijk en praktisch omschreven wat magnetiseren is en hoe u door diverse technieken en meditaties zelf leert deze energie te gebruiken. Uitgebreid wordt ingegaan op de functies van de chakra’s, de auralagen en de andere spirituele niveaus van ons bestaan. U leert het een en ander over blokkades en traumatische ervaringen (uit de jeugd), over gidsen of engelbewaarders en over de diverse kleuren die de magnetiseur gebruikt tijdens de behandeling.

Dit boek is in elke boekhandel te bestellen. ISBN nr.: 9789063783860
Verkoopprijs: € 13,50

Regressie en het Innerlijke Kind

Voor wie echt aan het werk wil met zichzelf is dit boek een aanrader. De hoofdstukken brengen u terug naar elke levensfase, waar u mogelijkerwijze schade heeft opgelopen. De opzet van dit werk is d.m.v. opdrachten en meditaties alle obstakels op te ruimen en oude ingesleten patronen te doorbreken. Op verantwoorde wijze maakt u kennis met uw innerlijke kind en door tal van handvatten en positieve suggesties komt u weer in aanraking met uw authentieke ik (de persoon die u als baby was).

 

Dit boek is in elke boekhandel te bestellen. ISBN nr.: 9789063785482
Verkoopprijs: € 15,90

De Aura als Levensgids

Een prachtig boek vol inzichten en praktische raadgevingen. Makkelijk leesbaar weergegeven in korte alinea’s zult u zich keer op keer herkennen in de geschetste onderwerpen. Door diverse oefeningen leert u zich afschermen tegen de (negatieve) energieën van de buitenwereld en krijgt u inzichten hoe u en uw  medemens reageert en in elkaar zit. Een boek om elke dag weer even beet te pakken en zo ongemerkt  uw levensdoel nader te komen.

Dit boek is uitsluitend verkrijgbaar via Frank den Ouden
Verkoopprijs, incl. verzendkosten: € 12,50.