Opleidingen

 

Welkom op de pagina van het Instituut voor Energetisch Therapeut – Soest

 

Op deze pagina vind je informatie over de therapeutisch gerichte opleidingen die Frank den Ouden voor het laatste jaar in augustus 2021 geeft. Deze docent heeft reeds vele jaren ervaring in het geven van onderricht in de onderstaande vakgebieden:

 

  • – Opleiding Energetisch Lichaamswerk – Magnetiseren – startdatum 7 augustus 2021
  • – Opleiding Hypnotherapie en Regressie – startdatum 14 augustus 2021

 

Elk vakgebied bevat 10 lesdagen, met als doel de studenten een uitermate praktische en resultaatgerichte opleiding aan te bieden.

 

Bovenstaande Modules zijn in 1 lesjaar gezamenlijk of afzonderlijk te volgen en worden afgesloten met een certificaat van deelname.

 

Door de kleinschaligheid van de opleiding is de prijsstelling zeer redelijk.

 

De opleiding en de modules zijn geaccrediteerd door:

En goedgekeurd door de Beroepsverenigingen:

                            

 

Corona:

De lessen/opleidingen vinden gewoon plaats vanaf augustus, zij het met in acht neming van de regels die gelden rondom het coronagebeuren (o.a. hygiënemaatregelen, anderhalve meter afstand, enzovoort).

Er wordt gewerkt met kleinere groepen, meld je dus tijdig aan!

 

Bij elke opleiding vind je de specifieke informatie betreffende de studiebelasting, de tentamens en examens, de kosten van de opleiding, de statuten van het Instituut, het inschrijfformulier en de inschrijfprocedure, het aanvragen van brochures en het contactadres en telefoonnummer van Frank den Ouden.

 

Onze leslocatie

 

 

 

 

 

Startdatum: 7 augustus 2021

 

Algemene informatie:

 

Wat is Energetisch Lichaamswerk – Magnetiseren?


Magnetiseren is werken met Kosmische, Universele energie die overal om ons heen aanwezig is en door iedereen ‘gebruikt’ kan worden teneinde je cliënten (en jezelf) in balans te brengen, zowel op geestelijk als fysiek niveau. Hierdoor ruim je blokkades op waardoor oude verwondingen en traumatische ervaringen verdwijnen en het lichaam weer gezond kan worden. Tijdens de sessies met je cliënt verwijder je de ‘negatieve’ energie in de Aura (het energieveld om het lichaam van de mens) en de Chakra’s (de energiecentra in het lichaam) en plaats je ‘positieve’ energie in dit energieveld, deze energiecentra en het lichaam.

De magnetiseur/energetisch therapeut maakt hierbij gebruik van kleuren die hij/zij visualiseert, waardoor de balans sneller herstelt en blokkades sneller opgeruimd worden. Deze methode werkt sneller en effectiever dan ‘Reiki’ omdat de behandeling verborgen trauma’s en problematiek naar boven haalt en oplost, organen en celweefsels activeert tot herstel en genezing en het welbevinden van de cliënt al snel toeneemt. De energie van de magnetiseur is ‘voelbaar’ en geeft de cliënt een aangenaam ontspannen gevoel.

Tijdens de Opleiding kom je er vanzelf achter dat magnetiseren helemaal niet zweverig is en dat nuchterheid, kennis en intuïtie heel goed samen kunnen gaan.  Kijk voor meer info op de website van het Instituut voor Energetisch Therapeut>>>

 

 

Startdatum 14 augustus 2021

 

Algemene informatie:

Een zeer complete Opleiding die je leert op verantwoorde wijze je cliënten in een ontspannen toestand te brengen. Oneindig veel trance- en inductietechnieken garanderen dat je cliënt traumatische ervaringen en blokkades moeiteloos uit zijn/haar onderbewustzijn naar boven kan halen. Hierdoor vindt optimale en snelle verwerking plaats. Hoewel hypnose op zich geen therapie is en uitsluitend dient de cliënt te ontspannen worden desalniettemin tijdens de trance  toch een groot aantal problemen opgelost. De methodieken, traumaverwerkingstechnieken en veranderingstechnieken, die deel uitmaken van deze opleiding zorgen voor uitmuntende resultaten en realiseren dat je cliënten binnen korte tijd weer stabiel en gelukkig in het leven staan. Ook zwaardere problematiek komt bij deze opleiding aan de orde.

Hypnotherapie is een serieus vakgebied en heeft helemaal niets te maken met de zogenaamde ‘toneelhypnose’, waarbij mensen in trance worden gebracht om de meest gekke opdrachten te vervullen.  Kijk voor meer info op de website van het Instituut voor Energetisch Therapeut>>>