Cursus Magnetiseren

Onderstaande cursus is toegankelijk voor iedereen.

De prijsstelling is zeer redelijk, het gehalte van de lesstof en de begeleiding tijdens de cursus door Frank den Ouden, is van hoog niveau.

Cursus Magnetiseren

Deze cursus wordt elk voorjaar, op zaterdag en zondag (van 10.00 tot 16.00 uur) in Soest georganiseerd. Hier leert u alles over de aura (het energieveld om de mens) en de chakra’s (de 7 energiecentra in het lichaam).

Eerst volgende lesdata: zaterdag 11 en zondag 12 mei 2019.

Door tal van praktische oefeningen en meditaties leert u de kunst van het magnetiseren. Zowel voor de beginner als voor de wat meer gevorderde beoefenaar van spirituele disciplines is dit een aanrader. De Cursus Magnetiseren is een perfecte aanvulling op Reikicursussen en zeker ook interessant voor therapeuten die werkzaam zijn op alternatief gebied.

Kosten van deze cursus, inclusief lunch, koffie, thee: € 150,= (p.p.).

Tevens bestaat de mogelijkheid deze cursus tijdens een weekend in uw woonplaats (bij u thuis) te organiseren. U dient dan zelf een groep van minimaal 10 deelnemers te werven.

Deelnemers nemen dan hun eigen lunch mee. De kosten voor dit weekend bedragen € 160,= p.p..

Uitgebreide informatie kunt u verkrijgen door het aanvragen van een folder, door een mail te sturen naar info@frankdenouden.nl, of door te bellen met Frank den Ouden, telefoonnummer: 035-6022502

Weekendcursus Innerlijk Kind

De docenten van het Instituut voor Energetisch Therapeut organiseren van vrijdag 5 tm. zondag 7 juli 2019 een weekendtraining “Van Stilte naar Kracht”, in het Klooster De Volksabdij in Ossendrecht. In een schitterende bosrijke omgeving, hebben wij dit sfeervolle verblijf gecontracteerd.


Het doel van dit weekend is met behulp van je innerlijke kind stapsgewijs terug te keren naar je jeugd en uiteindelijk naar het unieke wezen dat je oorspronkelijk was. Met behulp van een aantal meditaties en oefeningen en met ondersteuning van het enneagram ruim je zoveel mogelijk blokkades op en keer je daarna ‘opgeruimd’ huiswaarts met een groot aantal unieke ervaringen.


De kosten van dit weekend bedragen € 550,=, inclusief alle trainingen, een perfecte ondersteuning, 2 overnachtingen in een (eenvoudige) eenpersoonskamer, 2 keer ontbijt, lunch en diner.


Vraag de folder en het programma aan door een mail te sturen naar: info@frankdenouden.nl, of bel voor meer informatie met Frank den Ouden: 035-6022502 (’s avonds).

De groep beschikt over een eigen ontspannings- en meditatieruimte en een   “huiskamer” met eigen bar. In de omgeving kan je prachtige wandelingen maken.

               Het programma

                                                Vrijdag

Wij starten ‘in stilte’, met als doel de rust en onrust in jezelf te ontdekken.

’s Middags: oefeningen/meditaties:  je moeder en vader, aangeleerde rollenpatronen opruimen, negatieve en positieve eigenschappen, partner/vrienden en werk, bewustwording van je innerlijke kind.

’s Avonds: d.m.v.dans je emoties uiten.

                                              Zaterdag:

’s Ochtends: oefeningen/meditaties: je pubertijd, de lagere school, je
kleutertijd, je peutertijd, je babytijd.

’s Middags:  enneagram deel 1.

’s Avonds: je pijn, je wensen, je toekomstbeeld. Intuïtief tekenen.

                                              Zondag:

’s Ochtends: oefening/meditaties: je kind groeit op, welke kinderen heb je nu nog bij je, al je kinderen integreren, opgroeien en volwassen worden, je ziel heeft gekozen, ouders vergeven, kosmische moeder, vader of gids.

                             
’s Middags:   enneagram deel 2.

                                              Evaluatie