Cursus Magnetiseren

 

Onderstaande cursus is toegankelijk voor iedereen.

De prijsstelling is zeer redelijk, het gehalte van de lesstof en de begeleiding tijdens de cursus door Frank den Ouden, is van hoog niveau.

 

Cursus Magnetiseren

Deze cursus wordt elk voorjaar, op zaterdag en zondag (van 10.00 tot 16.00 uur) in Soest georganiseerd. Hier leert u alles over de aura (het energieveld om de mens) en de chakra’s (de 7 energiecentra in het lichaam).

Eerst volgende lesdata: zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020.

Door tal van praktische oefeningen en meditaties leert u de kunst van het magnetiseren. Zowel voor de beginner als voor de wat meer gevorderde beoefenaar van spirituele disciplines is dit een aanrader. De Cursus Magnetiseren is een perfecte aanvulling op Reikicursussen en zeker ook interessant voor therapeuten die werkzaam zijn op alternatief gebied.

 

Kosten van deze cursus, inclusief lunch, koffie, thee: € 150,= (p.p.).

 

Tevens bestaat de mogelijkheid deze cursus tijdens een weekend in uw woonplaats (bij u thuis) te organiseren. U dient dan zelf een groep van minimaal 10 deelnemers te werven.

Deelnemers nemen dan hun eigen lunch mee. De kosten voor dit weekend bedragen € 160,= p.p..

Uitgebreide informatie kunt u verkrijgen door het aanvragen van een folder, door een mail te sturen naar info@frankdenouden.nl, of door te bellen met Frank den Ouden, telefoonnummer: 035-6022502