Privélessen

Privélessen voor (aankomende) therapeuten.

Het aanleren van praktische vaardigheden en/of aanvullende therapievormen.

Wegens enorme belangstelling ben ik begonnen met het geven van privélessen in verschillende disciplines. Na het volgen van een opleiding of een schriftelijke cursus blijkt vaak dat je als (aankomend) therapeut/hulpverlener een aantal praktische vaardigheden mist. Terwijl de theoretische kennis uitgebreid is behandeld en bestudeerd, ontstaat dan vaak de twijfel hoe je op een verantwoorde en doelgerichte wijze met cliënten kunt werken. Sommige therapeuten blijven vervolgens in die twijfel hangen en besluiten hun praktijk dan maar niet op te starten, of haken na verloop van tijd af en moeten hun praktijk sluiten.

Andere hulpverleners zoeken naar een uitbreiding op behandelmethodes die zij al hanteren en willen hun bestaande kennis in aanvullende therapievormen verbreden.

Privélessen…in welk vakgebied?

In mijn praktijk in Amersfoort geef ik praktisch onderricht in:

Magnetiseren

Op eenvoudige wijze krijgt u de informatie die u wenst en leert u doelgericht en verantwoord werken met energie.

Communicatieve vaardigheden, gesprekstherapie en therapeutische vaardigheden

Kortom alles wat een therapeut nodig heeft om op verantwoorde wijze en resultaatgericht met een cliënt te werken. Tal van methodieken om optimaal contact te maken met uw cliënt en veranderingsprocessen te bewerkstelligen.

Innerlijk Kindtherapie

Innerlijk Kindtherapie brengt de cliënt terug naar zijn of haar jeugd en verschaft snel inzichten in opgelopen traumatiek en biedt snelle en blijvende positieve resultaten voor uw cliënten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Meestal binnen één, twee of drie afspraken leert u de bovenstaande vaardigheden van uw keuze  aan en kunt u succesvol en zelfverzekerd aan de slag met de opgedane praktische kennis.

Praktisch oefenen doe je met een cliënt samen. Het werkt dus het meest doelgericht wanneer u een ‘proefpersoon’ meeneemt die bereid is zich als ‘cliënt’ op te stellen, om zo optimaal resultaten te boeken.

Wat zijn de kosten?

Elke afspraak duurt ongeveer 2 tot 2½ uur. De kosten hiervoor zijn € 125,=.

Indien u dit wenst kunt u hiervan een nota verkrijgen.