Behandelmethodes

 

Magnetiseren

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren is het geven van energie, waarbij het opruimen van blokkades, fysieke pijn en traumatische ervaringen centraal staan. Hierbij herstelt de magnetiseur de balans tussen lichaam, geest en ziel.

Door deze behandeling wordt de energietoevoer naar het lichaam hersteld, door middel van het opladen van de chakra’s (energiecentra in het lichaam) en de aura (het energieveld om het lichaam heen).

 

Verwerkings- en Bewustwordingstherapie

Elk mens creëert in zijn leven bepaalde patronen, overtuigingen en gedragingen. Door de opvoeding en de normen en waarden van de maatschappij waarin je opgroeit, kunnen blokkades en traumatische ervaringen ontstaan. Door middel van een stuk verwerking en het bewust worden en opruimen van patronen, overtuigingen en gedragingen die je remmen in je leven of je geluksgevoel, ga je weer positief in het leven staan.

 

Innerlijk Kindtherapie

Innerlijk kindtherapie zorgt ervoor dat je, samen met de therapeut, teruggaat naar fases in het verleden of je jeugd waarin je schade hebt opgelopen. Ook ga je hierbij op zoek naar positieve momenten in je leven waar je nog beschikte over je oorspronkelijke ‘wijsheid’, bijvoorbeeld wie je was als baby, hoe het voelde om vrolijk, gezond en vrij te zijn, wat voor positieve eigenschappen je toen had en met welke ‘gaven’ en prachtig potentieel je geboren bent.

 

Gestalttherapie

Met gestalttherapie werk je met rollenspellen en deelpersoonlijkheden: positieve delen en delen of rollen die je ‘saboteren’ in je leven en die je totale persoonlijkheid en je ontwikkeling schade berokkenen.

Het is verbazingwekkend om te zien, wanneer je in een ‘andere rol’ stapt en wanneer je afrekent met delen die je al jarenlang beperken in je vrijheid en geluksgevoel, hoe dat je leven in positieve zin totaal kan veranderen.

 

Regressietherapie 

Bij regressietherapie ga je in een lichte trance (hypnose), zodat je moeiteloos terug kunt gaan naar onverwerkte problematiek of vergeten en weggestopte ervaringen.

Door de trance is het onderbewustzijn in staat gebeurtenissen naar boven te halen, zodat verwerking plaats kan vinden en nieuwe manieren aangereikt kunnen worden om op een positieve manier in het leven te staan en weer een vrij en gelukkig mens te worden.

Soms gaat de therapeut verder terug in de tijd: naar de geboorte, de zwangerschap of naar een vorig leven.

 

(Spirituele) Begeleiding – Mindfulness

Hier krijg je antwoorden op je levensvragen en de problemen waar je mee worstelt.

Positief leren denken, ontspannen, leren loslaten, bij je gevoel komen, een positief zelfbeeld

ontwikkelen, zijn onderwerpen die door een stuk coaching aan de orde kunnen komen.

Indien gewenst kunnen ook vragen over spiritualiteit en het levenspad dat je loopt beantwoordt worden.

 

De prijs van een consult bedraagt: € 70,=
De duur van een behandeling is ruim een uur

Consulten dienen minimaal 24 van te voren te worden afgezegd anders worden deze in rekening gebracht.